søndag 14. juni 2009

Dagens helt!

Eg må bare få ner ein historie og.. :P
dette skjedde på fredag.. Me fekk besøk av Trond for å sei et siste hade t han før ferien.. Han hadde plassert båden på Bunnpris og hadde akkuratt komt derfra når me klarte å tvinga han me tebage igjen for å kjøpa is ;D Det blåste sinnsykt den dagen og det va fælt å gå øve bruå då :P
På Bunnpris satt Miriam, Marianne, Trond og meg og koste oss me is i vinden mens någen små 4-5. klassinger sprang rundt og jubla øve Redbull.. :P Plutselig komme ein av guttane springane fram fra den eina siå av butikken (der me sjøen) og skrike. En av vennene hans hadde velta båden. Alle springe bort for å se og teslutt går me og bort for å se ka så har skjedd.. Ute på sjøen e der en båt som ligge med bunnen opp og oppå står der en liten gutt.. Fort begynne Trond og taue fra sin båt og meg og Marianne klatre udi båden for å bli med bort og henta han.. Trond visste at han hadde lite bensin men han tok sjansen på at det sko gå fint og kjørte sakte ut for å henta han.. Det viste seg at han gutten hadde blitt tatt av vinden og svingt rundt og havna i sjøen, stakkar.
Me klarte å få han i båden t Trond og Trond festa guttens båd på sin og kjørte sakte inn. Det som var litt skummelt va at Trond konne kje kjøra fort pga lite bensin og då tok vinden båden og svingte an på galne veier. Men det gjekk fint. Tingene som havna i sjøen blei henta av en kompis av gutten og alt og alle kom trygt i land.

Trond asså.. Ein helt, et fantastisk medmenneske og ein utrolig god venn! :D <3


Dette bilde e så søtt! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar